Gratis informatieochtend / avond

Gratis informatiemiddag APS TherapyAPS Therapy voor uzelf?

APS Therapy is een behandelmethode die met het gebruik van microstroom uw lichaam stimuleert om meer energie vrij te maken en zodoende kan het lichaam ook gemakkelijker herstellen van eventuele klachten of heeft u gewoonweg meer energie wanneer u doorgaans vermoeid bent. Daarnaast is APS Therapy een van de meest effectieve maar ook duurzame vormen van pijnbestrijding. Wilt u hier meer van weten schrijf u dan snel in voor een gratis informatieochtend / avond waar u leert over de mogelijkheden met APS Therapy.

APS Therapy voor in uw praktijk?

Ook kan deze gratis informatieochtend / avond een goede indruk geven wat APS Therapy voor uw praktijk kan betekenen. U leert hier over de achtergronden van APS Therapy en kunt vragen stellen over de therapie zelf maar ook over de scholingsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld de Opleiding APS Therapy die volledig geaccrediteerd is door de BVAT.

gratis-informatieochtendDe gratis informatieochtend / avond

De gratis informatieochtenden of avonden zijn geheel gratis en vrijblijvend en u leert er over APS Therapy. Deze gratis informatiemomenten zijn zowel voor mensen die al gebruik maken van het APS apparaat als voor mensen die nog oriënterend zijn. U hoeft dus niet in bezit te zijn van een eigen APS apparaat om aan deze informatie deel te nemen.

Belangrijke onderwerpen die behandeld worden zijn:

  • APS Therapy als micro-elektrotherapie
  • Scholingsmogelijkheden

Hoewel er een programma gepresenteerd wordt zal er voldoende tijd zijn om ook uw eigen vragen te kunnen stellen.

We stellen het zeer op prijs dat u zich aanmeldt voor deze gratis informatieochtend / avond zodat we weten hoeveel mensen er komen. Daarmee zorgen we dat er voldoende ruimte is voor iedereen. Tijdens deze informatiemomenten wordt u gratis voorzien van koffie en thee.

Deze informatiemomenten worden regelmatig georganiseerd en u kunt zich aanmelden via het onderstaande formulier:

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Voor meer informatie