• Nu van de pijn af?
  Wacht niet langer en boek een GRATIS proefbehandeling!

Gratis proefbehandeling

Wij vinden het belangrijk dat u op een plezierige manier kennis kunt maken met APS Therapy en dat betekent dat we u graag een gratis APS Therapy proefbehandeling aanbieden.

Gratis proefbehandeling?

Ja, een proefbehandeling is volledig gratis, dat betekent dat ook al wordt de behandeling n

iet vergoed door uw zorgverzekeraar dat u geen kosten maakt. Hoewel veel zorgverzekeraars de behandelingen van APS Therapy vergoeden hoeft u niets te betalen. Ook het gebruik van de elektroden is inbegrepen in de gratis proefbehandeling.

Voor wie?

Iedereen die nog niet bekend is met de behandeling en wil ontdekken wat APS Therapy voor hem of haar kan betekenen die kan een gratis proefbehandeling aanvragen. Het is wel aan te raden om de contra-indicaties te controleren voordat u deze gratis proefbehandeling aanvraagt omdat mensen die binnen de contra-indicaties vallen niet behandeld mogen worden.

Waar?

De gratis proefbehandelingen van APS Therapy worden uitgevoerd op het hoofdkantoor van APS Therapy in Heteren. Hier wordt u behandeld door de hoogst mogelijk gekwalificeerde APS Therapeuten. Daarnaast kunt u op het hoofdkantoor terecht met al uw vragen.

Het adres is:
APS Therapy
Ressenerbroek 20A
6666 MR  Heteren

Hoe?

We hebben meerdere therapeuten in dienst waardoor er normaliter geen wachttijden gelden voor de gratis proefbehandeling. Daarom kunt u meestal al binnen enkele dagen terecht. Wij reserveren een uur de tijd zodat u ook tijd heeft om vragen te stellen en u duidelijk met de therapeut kunt overleggen over de klachten die u graag behandeld wilt hebben. De Therapeut zal dan een behandelschema maken en deze behandeling toepassen. Alles gaat volledig in overleg met u. U beslist dan ook zelf of u daadwerkelijk de behandeling wilt ondergaan.

Als u het onderstaande formulier invult dan wordt u door een van onze therapeuten terug gebeld die samen met u een afspraak maakt voor de gratis proefbehandeling.

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoon nummer (verplicht)

  Bij aanmelding voor een gratis proefbehandeling gaat u er akkoord mee dat we u opnemen in onze nieuwsbrief. U kunt u altijd weer afmelden als u geen interesse meer heeft.

  U mag natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen op 026-4790900.

  Voor meer informatie