Maurice - Madelene - Johnny Uytdewilligen Gunenthal award 2013 APS Therapy microstroom

APS Therapy microstroom apparatuur wint internationale Award

De APS Therapy producten

Het microstroom apparaat is al jarenlang het middelpunt van de ontwikkelingen van APS Therapy. Al jaren lang houdt APS Therapy zich bezig met het ontwikkelen en fabriceren van microstroom producten ten behoeve van de pijnbestrijding en energie bevordering. Onze producten zijn onder te verdelen in verschillende categoriën:

  • APS Apparatuur
  • Accessoires
  • Verbruiksartikelen

APS Therapy microstroom apparatuur

De APS Therapy apparatuur bestaat uit microstroom apparatuur voor de humane sector, de bekende APS MK 4 Pro en de APS MK 4 maar daarnaast produceren wij ook microstroom apparatuur voor de veterinaire sector. Denk hierbij aan de APS DairyCell voor behandeling van melkvee en de APS EquiChamp voor de behandeling van sportpaarden. Informeer gerust als u meer wilt weten over de veterinaire producten.

Bent u op zoek naar een APS Therapy microstroom apparaat voor persoonlijk gebruik en binnen de familie dan zal de APS MK 4 het beste bij u passen. De APS MK 4 is compleet uitgevoerd om direct mee te kunnen starten!

Wilt u meer dan een APS apparaat voor persoonlijk gebruik en wilt u het APS apparaat professioneel gaan gebruiken? Dan is de APS MK 4 Pro het toestel wat u zoekt! Met dit toestel komt u professioneel voor de dag en lunt u alle mogelijke APS behandelingen uitvoeren.

APS Therapy accessoires

De APS Therapy accessoires zijn producten die gebruikt kunnen worden met uw APS microstroom apparaat en een lange levensduur hebben.

APS Therapy verbruiksartikelen

In deze categorie vindt u de plak electroden (PALS electroden) en andere producten die gebruikt worden met het APS Therapy apparaat en periodiek vervenagen dienen te worden.

Wilt u meer informatie over microstroom apparatuur en wat dit voor u kan betekenen. Neem dan gerust contact met ons op via e-mail of telefoon.

Voor meer informatie