Een boost voor je lichaam met microstroom!

Een bewezen techniek die u helpt bij herstel-, pijn- en energieproblemen.

APS Therapy wordt wereldwijd gebruikt voor het behandelen van mensen met klachten gerelateerd aan herstel-, pijn- en energieproblemen. Door de unieke toepassing van actiepotentiaal simulatie krijgt het lichaam een boost die zelfs de meest lastige klachten enorm kan verlichten. Dit alles volledig elektronisch zonder extra toevoeging van medicatie!

 

APS Therapy maakt gebruik van de lichaamseigen actiepotentiaal. Een zenuwprikkeling welke het lichaam gebruikt om signalen vanuit verschillende delen van het lichaam door te kunnen geven. Door de gesimuleerde actiepotentiaal van APS Therapy wordt het lichaam weer op een veilige manier getraind om goed te communiceren. wat belangrijk is voor de herstelprikkel in het lichaam.

Tegelijkertijd zorgt de behandeling van APS Therapy er voor dat er een sterke toename plaats vindt van ATP, de lichaamseigen energiebron voor de cel. Op deze manier kan ook voorzien worden in de energiebehoefte die gevraagd wordt door de gesimuleerde actiepotentiaal.

Voor de toepassing van deze technologie van Nederlandse bodem heeft APS Therapy diverse prijzen gewonnen waaronder de internationale Gr√ľnenthal award.

Produkten


test