APS Therapy en Stichting MS-Anders

ms_anders

APS Therapy en Stichting MS-Anders

APS Therapy en MS-Anders werken al jaren lang samen. MS-Anders biedt de leden de mogelijkheid om gratis APS Therapy uit te proberen door een APS apparaat ter beschikking te stellen. De leden kunnen dan ook gratis gebruik maken van de ondersteuning van APS Therapy uit Heteren om zo effectief mogelijk te behandelen.

APS Therapie bij pijn, vermoeidheid en slapeloze nachten
Sinds 1983 heb ik MS. Voor mij betekende dit dat mijn leven bestond uit pijn, vermoeidheid en slapeloze nachten. In juni 2010 kwam ik via via in aanraking met APS Therapie. Na de eerste behandeling gebeurde er al iets, mijn benen begonnen te tintelen en de pijn was minder erg. Na ongeveer 3 à 4 behandelingen voelde ik duidelijk verschil, ik heb nu minder pijn, slaap beter en ben minder moe. Ik heb nu zelf een APS apparaat en behandel mezelf. Met vriendelijke groet, Janneke (bron: gebruikers ervaringen op www.ms-anders.nl)
APS Therapy
 1. Marieke Beantwoorden

  Beste lezer,
  Ik las in het krantje van ms-anders over het proberen van aps therapy. Ik zou dit heel erg graag willen proberen! Ik heb alleen het krantje na het lezen bij het oud papier gedaan en nu heb ik jullie gevonden door te googlen. Ben ik bij jullie aan het juiste adres, of moet ik ms-anders benaderen?
  Alvast bedankt voor je reactie!
  Met vriendelijke groetjes,
  Marieke

  • Webmaster Beantwoorden

   Dag Marieke,
   Wat goed dat je ons gevonden hebt!
   Als je via MS-Anders een toestel wilt lenen dan kun je dat het beste via MS-Anders aanvragen. Vaak is daar wel een langere wachttijd en dan kan er ook een toestel via ons gehuurd worden. Als lid van MS-Anders is het aan te raden eerst even contact te hebben MS-Anders.
   Vriendelijke groeten,
   Maurice

Laat een bericht achter

*