APS Therapy wint prestigieuze Grünenthal Award

APS Therapy uit Heteren wint prestigieuze Grünenthal Award in 2013 voor innovatieve manier van pijnbestrijding.

Op uitnodiging van Grünenthal reisde de directieleden van APS Therapy, Maurice Uytdewilligen en Madelène Uytdewilligen af naar het zuid Engelse Bournemouth. Deze Engelse badplaats was dit jaar het decor voor de jaarlijkse uitreiking van de prestigieuze Grünenthal Award. Grünenthal; een wereldwijd bekend farmaceutisch concern, reikt in Groot Brittannië jaarlijks een award uit in het kader van innovatie op het gebied van pijnbestrijding.

Een enthousiast team van 3 Britse artsen van een pijnkliniek in het Engelse Hull diende een rapport in bij de Grünenthal commissie waarin ze de grote successen beschreven die ze behalen bij het behandelen van pijn bij MS patiënten door middel van toepassing van APS Therapy. De onafhankelijke commissie raakte onder de indruk en moedigde het team aan om verder te gaan met de procedure om in aanmerking te komen voor de award van 2013. In totaal deden er 46 teams uit heel Groot Brittannië mee aan de strijd.

“We waren al trots toen we hoorden dat we tot de 5 finalisten behoorden. Maar toen tijdens de uitreiking duidelijk werd dat we als winnaar uit de bus kwamen, was dat uiteraard een kroon op ons werk tot nu toe. Het is prachtig dat APS Therapy op deze manier de erkenning krijgt die de therapie verdient.” aldus Maurice Uytdewilligen, directeur van APS Therapy.”

Grunenthal Award APS Therapy

Uitreiking “Grünenthal Pain and Commissioning Award 2013”

Maurice Uytdewilligen en Madelène Uytdewilligen (directie APS Therapy 1e en 2e van links), tezamen met de 3 Britse artsen uit het Engelse Hull.

APS Therapy traint de laatste jaren in zowel binnenland als buitenland steeds meer artsen op het gebied van APS Therapy, waaronder ook het team Britse artsen waarmee samen de “Grünenthal pain commissioning award” werd gewonnen.

“Hoewel nog steeds de meeste APS apparaten die onze fabriek verlaten direct richting de eindgebruikers gaan voor thuisgebruik, zien we de laatste jaren een sterk groeiende belangstelling vanuit de artsen en therapeutenwereld om APS Therapy professioneel binnen hun kliniek of praktijk toe te passen” aldus Maurice.

Deze onderscheiding biedt dan ook nieuwe mogelijheden voor APS Therapy om verder onderzoek te doen en door te ontwikkelen.

“Deze award zal deze belangstelling nog verder vergroten. Als een onafhankelijke commissie van 5 experts op het gebied van pijnbestrijding je deze award toekent, dan zegt dat echt wel iets” aldus Madelène Uytdewilligen, directeur van APS Therapy. Ze vervolgt: “Maar waar het ons allemaal echt om gaat is het feit dat meer bekendheid en erkenning er voor zorgen dat er weer meer mensen een betere kwaliteit van leven gegeven kan worden met behulp van APS Therapy. Daar doe je het uiteindelijk met z’n allen voor.

Wat dat betreft wil ik me graag aansluiten bij de woorden die door de directeur van Grünenthal werden uitgesproken in zijn speech tijdens de uitreikingsceremonie”.

“…..in deze zaal zitten winnaars, maar de èchte winnaars van deze award zijn de patiënten die met APS Therapy behandeld kunnen worden….”

APS Therapy

Laat een bericht achter

*