Date:januari 09, 2014

Pijnklachten

Het behandelen van pijnklachten

Sinds het ontstaan van APS Therapy in de begin jaren ’90 is APS sterk geweest in het behandelen van pijnklachten. Pijnklachten kunnen u belemmeren in uw dagelijks functioneren en kunnen lopen van nauwelijks merkbaar tot ondraaglijke pijn. Voor zowel mensen waar de pijn nog niet ondraaglijke proporties aangenomen heeft als voor mensen waar de pijn ondraaglijk is geworden kan APS Therapy een uitkomst bieden.

medicijnenmetapsMedicijn intolerantie

Een grote groep mensen die pijnklachten hebben zijn intolerant voor bepaalde vormen van medicatie of hebben dermate sterke bijwerkingen van de medicatie dat ze de medicatie tegen de pijnklachten niet verdragen. In dit soort situaties kan APS zelfs de enige oplossing zijn om de pijnklachten te bestrijden. Veel behandelprikkels zijn dan vaak al te intensief en belasten het lichaam te veel. De microstroom van APS Therapy is dan een lichte en veilige manier van behandelen.

Ondersteuning

Veel therapie vormen die pijnklachten behandelen verlangen activiteit van het lichaam. Dit ondanks dat de pijnklachten enorme hoeveelheden energie consumeren, energie die het lichaam nodig heeft om de pijnklachten af te laten nemen. In deze situaties waar de pijnklachten het lichaam belemmeren om te herstellen kan APS Therapy gebruikt worden om meer energie in het lichaam vrij te maken (lees ook hier). Deze energie komt dan ten goed aan het herstel en hierdoor zullen ook de pijnklachten afnemen. Tevens kan een eventuele andere behandeling die misschien ingezet is om de pijnklachten te behandelen beter werken doordat het lichaam door de toename van energie van de APS behandeling beter reageert ondanks de pijnklachten.

Ik had van alles geprobeerd maar de pijnklachten bleven aan wat ik ook deed, Sinds ik APS Therapy gebruik is de pijn veel draaglijker en meestal gewoon weg!