IK BEN VAN MIJN ALLERGIE AF!

Vorige week maandag ben ik met mijn man bij jullie geweest  op de info middag.
Wij zijn beiden nu ruim een half jaar bezig met APS als ik voor mij zelf spreek met zeer goede resultaten.
Na een aantal vervelende gebeurtenissen in het verleden, en dan praat ik al gauw over 20 jaar, was mijn lichaam niet meer in staat om zich goed draaiende te houden.
Ik werd steeds moeër, had zeer veel last van jeuk, een vuurrode en opgezwollen huid en was niet altijd even positief.
Op den duur kreeg ik last van mijn longen en ook eczeem naar aardig de touwtjes in handen. Het had bezit genomen van mijn darmen, met als gevolg een zeer moeilijke stoelgang, en ook mijn longen werkten niet meer lekker mee.
Uit eindelijk ben ik zeer uitgebreid getest in het VU in Amsterdam door de allergoloog. Ik bleek een allergie te hebben tegen parfumstoffen en diverse kruiden.
Alle parfum het huis uit en geen lijfelijk contact meer met kinderen en verder familie, en dat gaat je niet in je koude kleren zitten hoor. Dan komt het eerste kleinkind, knuffelen was er niet bij. Daar heb ik me dan maar overheen gezet met de nodige gevolgen.
Doordat mijn man ook behandeld werd voor zijn Fybromialgie, ben ik ook in aanraking gekomen met APS. In november 2008 ben ik begonnen en met een zeer goed resultaat!.

IK BEN VAN MIJN ALLERGIE AF !!!!!!!!!!!!

Inmiddels ben ik zachtjes aan weer begonnen om de was met een normaal wasmiddel te doen, weer gewone afwas te gebruiken. Ook de energie komt weer langzaam terug.
Ik ben er nog niet, maar we hebben inmiddels zelf ons apparaat aangeschaft om meerdere malen per week een impuls te kunnen nemen.
Dit resultaat heb ik kunnen bereiken met hulp van Fred Kemp te Krommenie en ben hem daarvoor ook heel erg dankbaar.

Groetjes,
Tjitske R.te Krommenie

(augustus 2009)

Laat een bericht achter

*