IN EEN WOORD GEWELDIG

Door een vriendin (Monique) ben ik in aanraking gekomen met APS therapie. Zij had al jaren veel klachten o.a. depressief,fibromyalgie en m.e.
Ze heeft verschillende artsen bezocht en de nodige medicijnen gebruikt,maar zonder resultaat.
Een kennis van haar vertelde over APS therapie,daar ging ze naar informeren,en begon met de de APS therapie,met positief resultaat,zodat ze zelf een MK 1.4 apparaat kocht.
Toen ik weer bij Monique kwam,en in de handleiding carpaal tunnel syndroom zag staan,zei ik meteen dat is ook wel iets voor mij. binnen enkele minuten zat ik aan ’t apparaat. Ik ging al vanaf juli (na onderzoek bij de neuroloog)met aan beiden handen een spalk naar bed. Na drie APS behandelingen ging ik zonder spalken slapen en ik was niet wakker geworden van tindelende handen.Heel fijn van Monique dat ik gebruik mocht maken van haar APS apparaat,maar ’t kostte me veel tijd,want iedere keer was er wel iemand daar die ’t ook uit wou proberen. Door mijn enthousiasme was ik dan bezig met de electroden op te plakken. (Ze noemde mij al therapeute ha.. ha..) Ik heb de stap genomen en zo’n geweldig apparaat gekocht,daar ben ik heel erg blij mee.
Na ’n paar weken ben ik al voor 90%  van mijn tunnel syndroom genezen, hiep hiep hoera. Mijn dochter is nu met APS therapie begonnen voor haar eczeem, mijn man heeft behandelingen gehad voor ’n kaakholteontsteking,en alles met goed resultaat. Dus het is geweldig wat je allemaal met APS therapie kunt genezen.

Groetjes Lilly

Laat een bericht achter

*