APS opleiding gaat weer van start!

Banner_educatie_mailDe APS Therapy Opleiding en APS Therapy Cursus gaan weer van start!

Zoals al vele jaren starten we ook dit jaar weer met een tweede groep APS therapeuten in spé met zowel de APS opleiding als APS cursus. Op 11 september gaat de nieuwe groep weer van start en vanaf nu is het nog interessanter om de opleiding te doen als voorheen want nu heeft ook de NVST de APS opleiding geaccrediteerd als nascholing.

Klik hier voor meer informatie over de APS Opleiding

Klik hier voor meer informatie over de APS Cursus

Wil je nog meedoen? dat kan maar dan moet u wel snel zijn want 11 september beginnen we!

aanmelden

De NVST (Nederlandse Vereniging voor Soma Therapeuten) heeft de opleiding van APS Therapy geaccrediteerd als nascholing voor de aangesloten therapeuten om nascholingspunten te behalen.

De opleiding is gewaardeerd op 410 punten en staat geregistreerd onder nummer: NVST1178NA

Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten (NVST)

De NVST is een professionele beroepsvereniging voor therapeuten die met diverse manuele technieken op het lichaam werken.
De NVST is de afkorting van Nederlandse Vereniging voor Soma Therapeuten. “Soma” is in dit verband een medische term voor lichaam.
Alle bij de NVST aangesloten Shiatsu therapeuten (Klassieke vormen en Namikoshi), Bowen therapeuten, Voetreflexzone therapeuten en Massagetherapeuten zijn geschoolde professionals. De kwaliteit en professionaliteit van de leden wordt door de NVST bevorderd, gestimuleerd en gehandhaafd door het kwaliteitsbeleid van de NVST. Na- en bijscholing, intervisie, visitatie en een klacht- en tuchtregeling zijn belangrijke onderdelen van het kwaliteitsbeleid.
In het contact tussen cliënt en NVST-therapeut staat de mens altijd centraal!
(bron: website www.nvst.nl)

Mocht u nog nascholingspunten nodig hebben voor uw lidmaatschap en bent u op zoek naar een leerzame en aanvullende opleiding? kies dan voor APS Therapy!

Uiteraard blijft de opleiding APS Therapy ook geaccrediteerd door de BVAT (Beroepsvereniging voor APS therapie). Met het diploma van de opleiding APS Therapy kunt u aanmelden als geaccrediteerd lid.

APS Therapy

Laat een bericht achter

*