EMT-Medical

Introductie

Een elektromagnetisch veld is een fysiek veld dat overeenkomt met de invloeden van elektrische en magnetische krachten in de omgeving. Het is samengesteld uit twee fysiek met elkaar verbonden velden.

Laagfrequente magneetpuls therapie is een methode die gebruik maakt van de effecten van stationair (permanent) of vaker puls (discontinu) elektromagnetisch veld op het menselijk lichaam. Het is een methode die al sinds de oudheid wordt gebruikt.

Hippocrates behandelde veel pijnlijke aandoeningen van zijn patiënten door het toepassen van magnetisch erts.

Tegenwoordig wordt laagfrequente magneetpuls therapie steeds populairder. Deze methode is niet-invasief, gemakkelijk, niet verslavend en zonder bijwerkingen. Toch met uitstekende therapeutische resultaten, vooral bij pijnklachten. Helaas wordt het vaak aanbevolen als laatste behandelmethode. Laagfrequente magneetpuls therapie werkt zowel lokaal als over het hele lichaam, waardoor het immuunsysteem en het zelfherstelproces worden geactiveerd.

De toepassing ervan verhoogt de doorlaatbaarheid van celmembranen en verbetert de celstofwisseling. De toepassing verbetert weefsel-vasodilatatie (verhoogde bloedstroom en dus betere zuurstofopname), waardoor de toevoer van voedingsstoffen en snellere afvoer van afvalstoffen wordt geïntensiveerd. 

EMT is een dynamisch ontwikkelend merk en een topmerk in Europa. Al vele jaren produceren we producten voor laagfrequente magneetpuls therapie. De apparaten worden beschermd door het Patent Office. De exclusieve materialen en accessoires voldoen aan hoge hygiënische en veiligheidsnormen. Deze medische apparaten zijn niet alleen ontworpen voor medische toepassing en revalidatie, maar ook voor een comfortabele thuisbehandeling.

Toepassing

De toepassing van de EMT laagfrequente magneetpuls therapie zorgt voor een snelle regeneratie van lichaamscellen. Lichaamscellen zijn gevoelig voor minuscuul kleine veranderingen in een magnetisch veld. De aanwending van het magneetveld met een specifieke frequentie heeft dan ook een positief effect op:

    – Verbetering van de celstofwisseling
    – Verbetering van de bloedcirculatie
    – Vermindering van de spierspanning
    – Pijnverlichting
    – Herstelbevordering
    – Versterking van het immuunsysteem

EMT producten zijn geheel veilig te gebruiken en ze dragen bij aan een gezonde levenswijze.

Accessoires


PORTA is een kleine applicator die speciaal ontworpen is voor lokale behandeling van ontstekingen en pijnpunten, zoals ogen, oren, tanden, hoofd, gewrichten enz. Deze applicator is ook uitstekend te gebruiken ter ondersteuning van het herstel na blessures van specifieke lichaamsdelen (breuken, scheuren enz.)

PANERA is een ronde applicator welke eenvoudig over het hoofd geschoven kan worden voor een intensieve behandeling van het hals/nek gebied. Het specifieke ontwerp van deze applicator genereert een solenoïde magneetveld welke een positief effect heeft op nekwervels. Tevens kan deze applicator door zijn krachtige solenoïde magneetveld gebruikt worden voor behandeling van organen en gewrichten. 

PALAS is de meest gebruikte applicator, ook wel „mat“ genoemd. Deze wordt gebruikt om de magneetpuls therapie over de gehele wervelkolom toe te passen. De patiënt kan op de mat gaan liggen of zitten. De PALAS kan uiteraard ook voor andere lichaamsdelen gebruikt worden.


PENTA is de een populaire “XL” applicator, ook wel de „XL mat“ genoemd. Deze wordt gebruikt om de magneetpuls therapie over het gehele lichaam toe te passen. De patiënt kan op de mat gaan liggen of zitten.

Sets

EMT-Medical GOLD

Samenstelling:
 – Bedieningsmodule A0-01
 – Uitgebreide handleidingen
 – Applicator PORTA – afmetingen 210 x 150 x 45 mm
 – Applicator PANERA – afmetingen 270 x 95 x 25 mm
 – Applicator PALAS – afmetingen 1070 x 380 x 45 mm
 – Magneetveldtester
 – Voedingsadapter
 – Draagtas voor de gehele setEMT-Medical PLATINUM

Samenstelling:
 – Bedieningsmodule A0-01
 – Uitgebreide handleidingen
 – Applicator PENTA – afmetingen 1710 x 530 x 45 mm
 – Magneetveldtester
 – Voedingsadapter
 – Draagtas voor de gehele set

NIEUW – Magneetpuls therapie – NIEUW

Nieuw bij APS Therapy! Laagfrequente Magneetpuls Therapie.
Lees meerBezoek website

Particulier

APS Therapy voor particulier gebruik
Lees meerBezoek website

Therapeut

APS Therapy voor therapeuten
Lees meerBezoek website

Direct Contact

Heeft u nu een vraag waar u direct een antwoord op wilt neemt u dan contact op met onze vakkundige m
Lees meerBezoek website

Gratis Informatieochtend

Als u meer achtergrond informatie over APS Therapy dan is het zeer aan te raden om een gratis inform
Lees meerBezoek website

Gratis Proefbehandeling

Kiezen voor iets wat u niet zelf ervaren heeft is heel lastig. Daarom bieden we u nu de mogelijkheid
Lees meerBezoek website

Pijnklachten

Het behandelen van pijnklachten Sinds het ontstaan van APS Therapy in de begin jaren ’90 is APS ster
Lees meer

APS MK 1.4s

APS MK 1.4s voor professioneel gebruik Het APS MK 1.4s apparaat wordt veel gebruikt door professione
Lees meerBezoek website